U trgovinama odjećom cijene su sada i dodatno snižene uz sve veći broj artikala na sniženju. Dobra je to prilika za obnovu garderobe, a ljubiteljice haljina, a ima ih, sigurno će zanimati kakvi se modeli po povoljnijim cijenama mogu pronaći, i to oni u najpoželjnijoj dužini.

Midi haljine mnogim ženama su najdraže jer lijepo laskaju figuri, a svaka dama, bez obzira na tip građe tijela i konfekcijski broj, može pronaći kroj midi haljine za sebe. Upravo smo takve modele potražili u trgovinama po sniženim cijenama te izdvojili njih 15 koji će biti sjajan dodatak garderobi.

Bit će sjajan izbor za posao, ali i za bilo koju drugu priliku kada želite izgledati lijepo i dotjerano. Odlično pristaju uz visoke čizme, kao i uz neke lijepe cipele, bilo s višom ili nižom potpeticom. Po zimi ispod haljine možete nositi deblje čarape koje će vas fino grijati, a modeli koje smo pronašli lako su nosivi i na proljeće.

Slika nije dostupna Buce za snijeg: 12 toplih modela u kojima se stopala neće smočiti

Slika nije dostupna Zimske jakne na sniženju: 12 dužih i kraćih modela koje se isplati sada kupiti

Bilo da su vaš favorit jednobojne ili haljine s uzorkom, svakako provjerite našu fotogaleriju, u kojoj smo skupili modele midi haljina na sniženju cjenovnog ranga od 79,90 do 968 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju