U kraljevskoj palači El Pardo u Madridu održana je dodjela Nacionalnih sportskih nagrada. Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. osobno su uručili priznanja najboljim španjolskim sportašicama i sportašima.

Najprestižniju nagradu za sportašicu godine dobila je boksačica Joana Pastrana, a sportašima godine proglašeni su biciklist Alejandro Valverde i snowboarder Regino Hernandez.

Kraljica Letizia za dodjelu je odabrala vrlo decentnu i jednostavnu odjevnu kombinaciju. Dugačku plisiranu suknju u bež nijansi kombinirala je s tankim crnim puloverom dugih rukava i klasičnim salonkama u crnoj boji.

Suknju španjolskog brenda Massimo Dutti prvi put je u javnosti nosila u lipnju prošle godine prilikom jednog izlaska u društvu supruga Felipea te kćerkica Leonore i Sofije.

Tada se odlučila za malo ležerniji stajling i suknju kombinirala s crnim topom bez rukava i espadrilama.

Plisirane suknje mnogim su ženama omiljen model, a kraljica Letizija još jednom nam je pokazala kako one mogu sjajno izgledati u elegantnim i ležernim varijantama.

Iako su najpopularniji midi modeli, na primjeru kraljice možemo vidjeti da su i maksi varijante plisiranih suknji jednako lijepe i svestrane.

Više volim...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju