U svakodnevnim odjevnim kombinacijama Mile Kunis nema mjesta za glamur.

Za razliku od mnogih kolegica, ova 36-godišnjakinja u slobodno vrijeme prednost uvijek daje ležernim i maksimalno udobnim odjevnim komadima.

Nju nikad nećemo vidjeti kako u vrtoglavim štiklama i s friškim make-upom odlazi po namirnice u trgovinu. Uvijek jednostavna i neopterećena mišljenjima drugih, Mila ostaje vjerna običnim kombinacijama u kojima bez problema može odraditi sve obveze.

Vrlo jednostavno bilo je i njezino izdanje u kojem je stigla na jedan sastanak na Beverly Hillsu. Crne traperice skinny kroja i crnu majicu nadopunila je jaknom motociklističkog kroja u bež nijansi.

Street style izdanje Valentine Matošević Dama iz Zagreba u Zarinim čizmicama koje i dalje vladaju špicom

Slika nije dostupna Brigitte Macron: Gležnjače "vladarice" u kakvima se žene osjećaju sjajno

Na nogama je imala udobne crne gležnjače na vezanje sa širokom blok-potpeticom srednje visine. S obzirom na to da ortopedi ne gledaju blagonaklono na štikle koje slavne dame obično nose, za ovaj model gležnjača sigurno bi našli samo riječi hvale.

Milin model ima najpoželjniji i najstabilniji oblik potpetice umjerene visine koji garantira lak i siguran korak, a prednost je i klasičan zaobljeni vrh u kojem prsti nikad nisu stisnuti. Noviji modeli gležnjača poput trenutačno vrlo popularnih kaubojskih čizmica često imaju špičasti vrh koji ortopedi također ne odobravaju, ali zato bi Milinim gležnjačama sigurno dali čistu peticu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju