Za razliku od mnogih drugih poznatih dama koje izbjegavaju otvoreno govoriti o tome kroz kakve je sve promjene prošlo njihovo tijelo tijekom trudnoće, Mila Kunis bez ustručavanje priča i o lošim i o dobrim stranama blaženog stanja

Tijelo žene mijenja se tijekom trudnoće, i to je posve normalno. Nisu sve promjene ugodne, ali ima i onih dobrih koje ženama ne smetaju.

Tako se Mila Kunis jednom prilikom nije ustručavala priznati da je sretna jer su joj zbog blaženog stanja narasle grudi. Glumica je za sebe nekad u šali govorila da je "ravna kao daska", ali to se promijenilo nakon rođenja djeteta.

Ne možete vjerovati koliko narastu! Ne znam kako se nositi s njima jer ih nikada nisam imala pa se i dalje odijevam kao ravna cura. Ali odjednom sam prsata pa često pomislim: 'Wow, pogledaj ti ovo, pa to je sjajno , čitav novi svijet'. Morala sam početi nositi grudnjak , to je bio jedan veliki eksperiment za mene, prije ih nisam morala nositi, kazala je Mila.

Glumica koja je prije 10 mjeseci rodila sina Dimitrija snimljena je u šetnji s kćerkicom Wyatt Isabelle. Tom prigodom bila je odjevena u maksimalno ležernu odjevnu kombinaciju. Obične traperice i prugasta majica istaknule su njezino majčinsko tijelo i nove obline koje toliko obožava, a ova dva komada kombinirala je s crvenim balerinkama.

Saznajte o kojim se promjenama na tijelu nakon poroda žene srame govoriti, a ne bi trebale.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju