Glumica Mila Kunis ne zamara se previše modom pa je najčešće viđamo u vrlo jednostavnim odjevnim kombinacijama. Međutim, za jedan izlazak tijekom kojeg je spojila ugodno s korisnim Mila je odabrala sjajnu večernju kombinaciju kojom se odmakla od svog ležernog stila

Mila Kunis priuštila si je kratki odmor od roditeljskih obaveza i snimanja filmova te je uživala na predstavljanju jednog pića čije je zaštitno lice.

Mila Kunis ne zamara se previše s modom pa je najčešće viđamo u vrlo jednostavnim odjevnim kombinacijama.

Lijepa 34-godišnja glumica sjajno se zabavljala miješajući koktele, a za ovu prigodu odjenula je kombinaciju u rokersko-elegantnom stilu.

Nosila je potpuno crnu kombinaciju sastavljenu od kožnate pencil-suknje, majice i salonki. Najupečatljiviji dio kombinacije bila je naoko jednostavna majica koja zahvaljujući takozvanom “krivom” dekolteu, tj. asimetričnom izrezu koji završava kod pazuha postaje zanimljiv dodatak.

Ovakav tip majice (i dekolte) sjajno pristaje grudima svih veličina pa će tako laskati i ženama s većim brojem košarice, ali i onima koje je majka priroda podarila manjim grudima.

U galeriji pogledajte još izdanja Mile Kunis.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju