Mila Kunis nazočila je premijeri filma "Zločeste mame 2" u kojem reprizira ulogu mame Amy Mitchell. Za ovu prigodu 34-godišnja ljepotica izabrala je usku haljinu s visokim prorezom i štikle Christian Louboutin

Glumica Mila Kunis izgledala je zaista atraktivno na premijeri filma "Zločeste mame 2" održanoj u Los Angelesu. Za tu je prigodu izabrala usku crnu haljinu s visokim prorezom koja je otkrila njena čvrsta bedra, a atraktivnost kreaciji dala su i otkrivena ramena te perje kojim je ukrašen gornji dio haljine.

Za premijeru filma 'Zločeste mame 2' Mila Kunis izabrala je usku haljinu i štikle Christian Louboutin

Kreaciju je kombinirala uz crne štikle Christian Louboutin, a od nakita je nosila dijamantne naušnice i veliki prsten.

Mila, koja se redovito nalazi na listama najljepših glumica, izabrala je smokey eye make-up, ružičasti ruž i nježno ružičasto rumenilo na obrazima.



"Zločeste mame 2" ("Bad Moms Christmas") nastavak je filma "Zločeste mame" iz 2016., a Mila Kunis u njemu reprizira ulogu "zločeste" mame dvoje djece, Amy Mitchell. U stvarnom životu Mila također ima dvoje djece sa suprugom Ashtonom Kutcherom, trogodišnju kći Wyatt Isabelle i sina Dimitrija Portwooda koji će u studenom navršiti jednu godinu.
Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju