Ležerno odjevno izdanje izabrala je Milanka Opačić za odlazak na sjednicu Sabora održanu u petak. Odjenula je crne skinny traperice i crnu kožnatu jaknu, a stajling je začinila crvenim lakom za nokte.

Mnoge žene uz traperice skinny kroja biraju obuću s višom potpeticom ili platformom koje vizualno produžuju figuru i čine je vitkijom, no Milanka Opačić odlučila se za udobnost i uz crne skinny traperice kombinirala ravne crne balerinke.

Za odlazak na posao Milanka Opačić izabrala je crne skinny traperice, kožnatu jaknu i balerinke



Uske traperice naglasile su vitku liniju 50-godišnje političarke koja je ovaj ležeran stajling za posao upotpunila s bijelom košuljom, crnom kožnatom jaknom i velikom crnom torbom.

Na mnogim radnim mjestima petkom je dozvoljen ležerniji dress code (poznat kao "Casual Friday", prijevod s eng. 'opušteni petak'), a čini se da ovo pravilo vrijedi i u Hrvatskom saboru.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnja odjevna izdanja za posao i svečanije prigode hrvatske političarke Milanke Opačić. Pogledajte i ležernu saborsku eleganciju Milanke Opačić u haljini iz Zare za 67 kuna.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju