Omiljeno čokoladno carstvo među mališanima svih uzrasta dobilo je nove članove – čokoladne prutiće Milksy pripremljene od najfinije mliječne čokolade i obogaćene vitaminima za dodatnu energiju tijekom čitavog dana.

 Milksy dolaze u tri različita okusa, a sa svih se pakiranja smiješe već dobro poznati likovi Životinjskog carstva.

Ukusna mliječna čokolada i vitamini čine Milksy odličnim snackom za svako doba dana kad djeci ponestane energije za učenje ili igru. Milksy mlijeko pakiran je u omot plave boje, a osim kremastog-mliječnog punjenja u sebi krije i vitamin D koji povoljno djeluje na kosti i jača imunitet. Milksy keks u žutom pakiranju i s ukusnim keks-punjenjem sadrži i vitamin D te vitamine iz skupine B koji su ključni za apetit i rast. Crveni Milksy Kraš Express u svom čokoladnom kremastom punjenju na jednom mjestu okuplja čak 11 vitamina predstavljajući tako idealan multivitaminski zalogaj.

Osim što najmlađim sladokuscima donosi dodatnu energiju, pomaže u savladavanju svih dnevnih izazova i aktivnosti te donosi slatke trenutke, Milksy u pakiranju skriva i kod za digitalno izdanje najpoznatijeg životinjskog albuma koji pruža pregršt zanimljivosti i znanja o životinjama oko nas. Digitalni album dostupan je na stranici www.igraoni.ca, a na web stranici https://www.kras.hr/hr/zivotinjsko-carstvo roditelji i mališani mogu zaigrati i zanimljiv kviz znanja koji im može donijeti slatke i vrijedne nagrade.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju