S obzirom na to da smo odavno zakoračili u hladno doba godine, ne odvajamo se od toplije obuće.

Čizme su trenutno među najpopularnijim i najtraženijim modelima obuće, a tako će definitivno biti i u narednim mjesecima dok nam topli proljetni dani ponovo ne zakucaju na vrata.

Ponuda tih modela u trgovinama uistinu je raznolika i ponekad se možemo malo izgubiti u potrazi za idealnim čizmama koje će se savršeno nadopuniti s našim odjevnim komadima.

U nastavku provjerite koji se modeli najbolje slažu s haljinama i suknjama svih dužina.

MINI

Što više - to bolje. Tako bi, ukratko, glasilo pravilo za kombiniranje čizama s kratkim suknjama i haljinama. Iako nema ništa loše u tome da ih se kombinira dugom odjećom, čizme do koljena ili modeli koji sežu do bedara tako jednostavno ne dolaze do izražaja. Ako ih želite pokazati u punom sjaju, kombinirajte ih s kratkim haljinama i suknjama.

MIDI

Zapravo je teško pronaći model čizama koji se neće dobro spojiti s haljinama i suknjama midi kroja, ali u kombinaciji s ovom odjećom posebno dobro izgledat će nabrane čizme do koljena. Završni dojam bit će još bolji ako odaberete čizme koje se bojom podudaraju s odabranim odjevnim komadima.

MAKSI

Uz dugačke haljine i suknje najbolje će pristajati modeli čizama sa špičastim vrhom. Modeli maksi kroja sami po sebi vrlo su dominantni pa zato izbjegavajte robusne modele s velikim i zaobljenim potplatima jer bi oni mogli preopteretiti vaš stajling.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju