Emmanuel Macron danas je u Parizu položio prisegu i službeno preuzeo dužnost francuskog predsjednika

Novoizabrani francuski predsjednik Emmanuel Macron danas je službeno preuzeo dužnost.

Francois Hollande dočekao ga je na ulazu u Elizejsku palaču, a prije Macrona stigla je i njegova supruga Brigitte Trogneux.

Modni stil prve dame Francuske posljednjih tjedana nalazi se pod povećalom javnosti pa su svi sa zanimanjem iščekivali odjevnu kombinaciju koju će odabrati za inauguraciju.

Izborni dan provela je u trapericama što su mnogi doživjeli kao modni gaf jer smatraju da je to svečana prigoda u kojoj se ne bi trebao nositi tako ležerni odjevni komad.

Za inauguraciju je pak odabrala komplet u svijetlo plavoj boji sastavljen od mini haljine i strogog sakoa vojničkog kroja s upečatljivim gumbima. “Nude” salonke od brušene kože i torbica u iste nijanse sjajno su se uklopile u ovo izdanje. Mnoge je ovim kompletom podsjetila na kombinaciju koju je Melania Trump nosila na inauguraciji svog supruga Donalda Trumpa.

S obzirom na to koliko pažnje Brigitte izaziva svojim modnim odabirom, nema sumnje da je na tren zasjenila čak i inauguraciju svog supruga.

Osim stila, javnost s velikim zanimanjem prati privatni život Prve dame i njezinog supruga. Razlika u godinama navela je mnoge na preispitivanje njihovog odnosa, ali Brigitte i Emmanuel na to samo odmahuju rukom. "Da sam ja 20 godina stariji od supruge, nitko ne bi niti na sekundu posumnjao da smo u intimnom odnosu", kazao je Macron.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju