U raznim područjima života jednostavno je često ključna, a ta ista jednostavnost često se pokaže najboljim izborom i kada je u pitanju manikura.

Stil uređenja noktiju koji je u ovoj godini jako popularan je upravo takav - jednostavan. Radi se, naime, o mliječnim noktima, odnosno noktima koji su nalakirani lakovima u nježnim bijelim i eventualno puderasto rozim nijansama koje su djelomično prozirne.

Slika nije dostupna Nokti s mokrim sjajem: Trend stvoren za tople proljetne i ljetne dane

Žuti lak za nokte Za odvažne: Deset lakova u nijansi s kojom će vaši nokti ukrasti svu pažnju

Ova manikura istovremeno je mininalistička i elegantna, a odnosi se na boje lakova koje, između ostalog, zauzimaju prostor između jako prozirne i potpuno neprozirne, nalik korektoru, bijele boje.

Za razliku od kompliciranijih manikura za koje je često potrebno imati nešto duže nokte, ova je idealna jer izgleda odlično na svim dužinama, odnosno i na dugim i na kratkim noktima.

Na kraju, ako svoje nokte volite uređivati sami, dodatan plus je činjenica da je ovaj izgled vrlo jednostavno postići i kod kuće. Sve što trebate je dobar lak za nokte, a mi smo u galeriji izdvojili trenutnu ponudu.

Omiljeni oduvijek i zauvijek: 10 kultnih lakova za nokte koji pobjeđuju sve trendove Essie (Ballet Slippers), 68,60 kn OPI (Lincoln Park After Dark), 99 kn Revlon (Cherries In The Snow), 45,90 kn +6 NARS (Orgasm), 16 funti (138,03 kn)

Ovisno o nijansi laka i o tome koliko je proziran odlučite hoće li vam biti dovoljan jedan sloj ili ćete bolji rezultat postići nanošenjem dva sloja.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju