Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe Vi. posjetili su Sevillu i Cordobu.

Kraljevski par došao je u ove gradove u sklopu svoje turneje tijekom koje će posjetiti nekoliko španjolskih autonomnih zajednica i provjeriti kako se u njima odvija život tijekom pandemije.

Za razgledavanje grada i posjet brojnim institucijama kraljica se opremila udobnom obućom u kojoj je noge sigurno nisu zaboljele od hodanja.

Nosila je model sandala koji i inače voli, ali ovo ljeto ne odvaja se od njih. U pitanju su espadrile s platformom. Ovaj put nosila je model brenda Macarena pod nazivom Alba6, a kombinirala ga je s haljinom Adolfa Domingueza.

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Haljina iz Zare koja žensku figuru proljepšava na tako dobar način

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Najpopularnija ljetna suknja koju obožavaju i Hrvatice

Prije nekoliko dana posjetila je otok Majorcu i pritom također nosila espadrile. Tada je odabrala model na vezanje iz ponude brenda Mint & Rose.

Uoči puta na Majorcu posjetila je otok Tenerife i tamo uz Zarinu haljinu nosila još jedan vrlo sličan model na vezanje - espadrile Alba50 ranije spomenutog brenda Macarena.

Još jedan njihov model sredinom lipnja nosila je prilikom odlaska u jedno madridsko kazalište i prilikom posjeta SOS selo u gradu San Lorenzo de El Escoria.

Početkom lipnja družila se sa španjolskim sportašima u sklopu posjeta centru "Centro de Alto Rendimiento del Consejo Superior de Deportes". I tada je na nogama imala svoje obožavane espadrile.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju