Haljine su bez sumnje jedan od najtraženijih ženskih odjevnih komada. Pripadnice ljepšeg spola koje ih ne vole definitivno su u manjini, a onim damama koje bez njih ne mogu ne treba previše objašnjavati zašto su toliko popularne. Kada vam se uopće ne da razmišljati o tome što biste odjenuli, a ipak želite izgledati lijepo, haljina je uvijek ta koja spasi stvar.

Ne morate previše mozgati o stajlingu, gledati pristaje li vam ta bluza uz onu suknju i kako će se u sve to uklopiti cipele. Samo navučete svoju omiljenu haljinu, pridodate im cipele i spremni ste za izlazak.

Ako se pak često nalazite u dilemi kada je u pitanju odabir pravih cipela koje ćete obući uz nju, u nastavku vam donosimo popis modela koji će pristajati uz baš svaku haljinu u vašem ormaru.

1. Čizme u bež nijansi

Ako ste mislili da ne može neutralnije od crne boje, prevarili ste se. Bež nijanse imaju isti efekt prilagodbe svakoj kombinaciji kao i crna boja, ali su ipak malo efektnije i razigrat će vaše izdanje.

2. Salonke s blok-potpeticom

Stabilne, udobne i nepogrešive. Salonke s blok-potpeticom nikad vas neće iznevjeriti, pogotovo u svečanijim prigodama.



3. Crne gležnjače s ravnim potplatima

Dobre stare crne gležnjače, što bismo bez njih? Nezamjenjive u hladnim mjesecima, pogotovo varijante s ravnim potplatima, u kojima se osjećamo najudobnije.

4. Sandale s visokom potpeticom i remenčićima

Bez obzira na to želite li dodati još više glamura svečanom izdanju ili pak malo podići dnevno izdanje, sandale s visokom potpeticom i remenčićima uvijek su vam na usluzi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju