Kiša jednostavno ne prestaje padati, a temperature su napokon postale primjerenije ovom dobu godine.

Iako studeni još uvijek nije pokazao zube, mnogi su već uskočili u čizme jer im je u njima znatno toplije i ugodnije nego u niskim cipelama.

Ima i onih koji će tek krenuti u potragu za novim čizmama. Ako se slučajno spremate u kupovinu modela do koljena, na pravom ste mjestu.

Visoke čizme uskoro će se vratiti u naše street style kombinacije Vratile su se! 15 novih modela visokih čizama već od 299 kuna

Došlo je vrijeme za tople podstavljene čizmice Gležnjače i čizmice s podstavom: 15 modela u kojima vam neće biti hladno za noge

Čizme iznad koljena koje nerijetko sežu do bedara nekoliko sezona bile su pravi hit, ali one ipak nisu primjerene za sve prigode. Zato modele do koljena bez problema možete nositi gdje god poželite.

Lako se prilagođavaju svim odjevnim komadima, pa ih bez problema možete kombinirati s hlačama, suknjama i(li) haljinama.

Na tržištu se mogu naći razne varijante od onih klasičnih glatkih sara do nabranih modela. Zavirite u našu galeriju i pogledajte modele čizama do koljena koje smo izdvojili za vas iz ponude web-trgovina brojnih brendova.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju