I dok sretnici na hrvatskoj obali još uvijek mogu uživati u nošenju sandala, ljudi na kopnu već su se prebacili u zatvorenu obuću. Vremenski uvjeti primorali su nas da posegnemo za toplijim cipelama i započela je sezona nošenja gležnjača.

U nastavku provjerite koji to modeli nose titulu najpoželjnijih gležnjača za nadolazeću jesensko-zimsku sezonu.

1. Gležnjače na navlačenje s debelim potplatom

Za dame koje ne vole visoke potpetice i žele s obje noge čvrsto stajati na zemlji, ova sezona donosi pregršt modela ravnih potplata. Posebno se ističu modeli na navlačenje s debljim potplatom koji istovremeno pružaju udobnost prilikom hodanja, a zbog visine potplata imaju i efekt produžavanja figure.

2. Metalik gležnjače

Od modela u klasičnim bojama poput srebrne, zlatne ili brončane do varijanti u svim ostalim bojama - gležnjače s metalik odsjajem apsolutni su must have u jesensko zimskoj sezoni. Uz njih će i najobičnije traperce i majica izgledati spektakularno stoga ne oklijevajte pri kupovini efektnih metalik modela.

3. Kaubojke

Ljubiteljice ležernijih modela mogle bi se pronaći u kaubojkama. Gležnjače inspirirane Divljim zapadom vraćaju se već nekoliko sezona. Ove jeseni nećete pogriješiti ako odaberete klasičan model od brušene smeđe kože, ali slobodno se poigrajte i s modelima druge teksture ukrašenim raznim aplikacijama.

4. Vojničke gležnjače

Dobri stari vojnički modeli na vezanje opet nam se vraćaju. Bez njih teško možemo zamisliti tmurne kišne jesenske dane u kojima nam samo treba stabilna, nepropusna i izdržljiva gležnjača.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju