Kombinacije po mnogima najbolje odjevenih žena analiziraju se tijekom svakog godišnjeg doba jer uvijek želimo sezonske modne adute koje Francuskinje skrivaju u svom ormaru. Njihova izdanja svakodnevno su inspiracija ženama diljem svijeta zahvaljujući nepogrešivom stilu koji njeguju.

Kada je u pitanju ljetna obuća, one također imaju svoje favorite, a u nastavku pogledajte koje to modele najviše nose u ljetnim mjesecima.

1. ESPADRILE

Udobnost na prvom mjestu, kao i uvijek. Lagane espadrile vidjet ćete na svakom koraku, pogotovo u dnevnim kombinacijama. Jednostavne, svestrane, udobne i savršene za sve dnevne obveze.

2. MULES

Kada se zažele malo glamura, posegnut će za natikačama s visokom potpeticom. Ovisno o prigodi, odabrat će model s blok-potpeticom za ležerniju prigodu, a s tankom za večernju.

3. SANDALE SA ZATVORENIM PRSTIMA

Takozvani slingback modeli s otvorenom petom i zatvorenim prstima vrlo su popularni i svestrani pa ih bez problema možete nositi na posao ili tijekom izlaska s prijateljicama.

4. RAVNE NATIKAČE

Za sve prigode kada visoke potpetice ne dolaze u obzir, za Francuskinje su tu jednostavne natikače ravnih potplata.

5. ZLATNE SANDALE

Kako u sekundi kombinaciju učiniti zanimljivijom i efektnom? Uz pomoć zlatnih sandala. I najobičnije traperice izgledaju sjajno kada ih kombinirate s modelom sandala u zlatnoj boji.

6. BALERINKE

Kakvo bi to ljeto u Francuskoj bilo bez omiljenih balerinki. Njihovu popularnost ne treba previše objašnjavati jer većina žena zna da su balerinke jednostavno nezamjenjive.

7. SANDALE S TANKIM REMENČIĆIMA

I dok su nekim ženama sandale s tankim remenjem komplicirane za nošenje jer nisu najstabilnije, Francuskinje s tim nemaju problema i obožavaju takve modele.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju