Kada bi trebale odabrati jedan najomiljeniji ljetni odjevni komad, mnoge žene odlučile bi se za lagane, lepršave hlače, model kakav se može naći u gotovo svakoj ženskoj garderobi. Njihova udobnost upravo je ono što tražimo u ljetnim mjesecima kada temperature dosežu svoje vrhunce.

Lagane hlače čiji kroj omogućava nesputanost kretanja i maksimalnu udobnost kod brojnih pripadnica ljepšeg spola imaju prioritet kada nam stigne ljeto. Jer tako je dobar osjećaj kada na sebi nosimo nešto što ljetne vrućine čini podnošljivijima, a da se u tome istovremeno osjećamo i dobro i lijepo.

U trgovinama se mogu naći zaista raznorazni modeli najlaganijih hlača koje konkuriraju i omiljenim ljetnim haljinama, jednobojnih i s uzorcima, nosivima u svim prigodama, od odlaska na kavu i posao do svečanijih prilika poput svadbi i rođendana. Takvi modeli hlača vole svu vrstu ljetne obuće, od japanki i ravnih sandala do finih štikli. Modeli s višim strukom sjajno će izgledati i uz crop-top, ta je kombinacija ove sezone vrući trend.

Slika nije dostupna Pamučne i taaaako udobne: 13 crnih haljina koje će osvojiti i ljubiteljice prugica i cvjetića

(Još) jedne lepršave, lagane hlače za ljeto uvijek dobro dođu, zato svakako kliknite na našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj smo izdvojili 15 traženih modela cjenovnog ranga od 75 do 871 kune.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju