Mnogo je onih koji smatraju kako je ljeto u modnom smislu najmanje zanimljiva sezona.

Tada zbog vrućina ionako nosimo najmanje odjeće i uglavnom se većina kombinacija svede na one komade u kojima ćemo se osjećati udobnije.

Međutim, kada jesen polako zakuca na vrata, street style izdanja odmah postaju zanimljivija. Naravno, razlog za to je slojevito odijevanje i mnogo više mogućnosti za modne igre.

Jesenskom sezonom caruju baloneri, sakoi, kratke jakne i duge veste koje postaju nezaobilazan dio naših izdanja. Nađe se tu mjesta i za vunene pulovere ili čak poludolčevite kada nas ulovi hladniji kišni dan.

Slika nije dostupna Jeste li spremni? Tri hrabre boje koje će uskoro zavladati trgovinama

Slika nije dostupna Glavne zvijezde jeseni: 15 modela suknji koje su najbolja zamjena za traperice

Vraćaju se dugačke klasične hlače i traperice nakon višemjesečne dominacije kratkih modela. Haljine su i dalje posvuda, samo preko njih prebacimo kožnatu jaknu ili baloner, a umjesto otvorenih štikli ili sandala obujemo gležnjače.

Naravno, ima i onih otpornijih na prohladna jutra koji i dalje uz jesenske kombinacije nose otvorenu obuću, ali ipak prevladavaju gležnjače, tenisice i mokasine.

Ako tražite inspiraciju za svoje odjevne kombinacije u ovom prijelaznom razdoblju, zavirite u našu galeriju i pronađite 40 street style izdanja iz gradova diljem svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju