Bit u trendu ne znači nužno i žrtvovati udobnosti i toplinu. Za zimu 2021./2022. modni stručnjaci pronašli su način kako da se odjeveni u najtoplije i najudobnije komade istaknete sa svojim modnim kombinacijama.

U nastavku smo izdvojili sedam zimskih trendova koji će prema mišljenju modnih stručnjaka obilježiti zimu i s kojima ne možete pogriješiti.

1. Kaputi/jakne s uzorkom

Uzorci su ove zime itetako dobrodošli, pogotovo ako su dio ključnih odjevnih komada poput kaputa i jakni. Dovoljan vam je jedan takav odjevni predmet u ormaru da uvijek pri ruci imate komad u kojem nećete proći neprimijećeno.

2. Maksi pletivo

Nimalo ne čudi da će u zimskim mjesecima biti popularno pletivo. Zapravo, sve drugačije bilo bi čudno. Ove zime posebno popularni biti će maksi pleteni komadi koji će gotovo svaki dio vašeg tijela zaštititi od hladnoće.

3. Svaki komad u zelenoj boji

Boja koja je obilježila jesen, nastavit će dominirati i zimskim modnim kombinacijama. Kupnju bilo kojeg komada u nekoj od nijansi zelene nećete požaliti.

4. Upečatljive puffer jakne

Puffer jakne i ove će godine biti jako popularne, a ako želite biti u trendu birat ćete modele koji su upečatljivi, bilo to zbog boje ili uzorka.

5. Statement odijela

Mnogi su se posljednjih mjeseci vratili na svoja radna mjesta, a nakon više od godinu dana provedenih u kućnoj radnoj atmosferi lijepo je ponovno odijevati nešto drugačije od trenirke.

Sviđaju li vam se ovi zimski modni trendovi?

glasova:

Odijela ovdje nastupaju kao odličan izbor ne samo za povratak na posao nego za bilo koju prigodu koja će od vas zahtijevati više od tajica, trenirke ili traperica. Ako želite biti u trendu, ali i imati nešto što ćete nositi godinama, dobro odijelo je odllična investicija.

6. Bilo koji komad u smeđoj boji

Ako upečatljive, odvažne boje nisu vaša stvar i volite jednostavnije nijanse, razmislite o smeđoj boji. Komadima u smeđim nijansama zamijenite bijele i kremaste odjevne komade.

7. Karirane suknje

Karirane suknje još su jedan komad koji će obilježiti modnu jesen. Kombinirajte ih s kardiganima, sakoima, dolčevitama... Gotovo da nema pogrešnog izbora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju