Postati majkom je najbolji osjećaj na svijetu! Nosite svoju titulu mame s ponosom i dopustite svijetu da zna da imate stvari za bebu u svojoj torbi, piše belgijski brend Childhome na svojim internetskim stranicama.

Najlakši način da to učinite jest da nabavite njihovu vrlo popularnu torbu Mommy bag. Ona je dostupna na tržištu od 2016. godine te se s vremenom nametnula kao must have komad za mame i sve dame koje će to tek postati.

Ne samo da je riječ o vrlo prostranoj torbi dimenzija 55 x 30 x 40 cm, već i o dobro organiziranom modelu s pretincima za pelene i sve druge potrebne sitnice za bebu. Ona dolazi i s prostirkom za presvlačenje koja će vam dodatno olakšati život te naramenicom za lakše prenošenje.



Povrh svega, Mommy bag je dostupna u nekoliko različitih boja i uzoraka, pa će se prilagoditi različitim ukusima i modnim stilovima. Krasi je vrlo jednostavan belgijski dizajn koji podiže svako izdanje te se lijepo sparuje s dnevnim i večernjim odjevnim kombinacijama.

Mommy bag je vodonepropusna torba s izdržljivim zatvaračem koji vas neće razočarati. Možete je ponijeti u bolnicu, u teretanu, u obavljanje svakodnevnih sitnica, pa čak i na put. Sa stražnje strane torbe postoji dio koji se vrlo lako nabada na ručku kofera te tako olakšava kretanje po zračnim lukama i željezničkim kolodvorima.

Slika nije dostupna Mama iskreno: Šest stvari koje bih voljela da sam znala dok sam bila trudna

Slika nije dostupna Mame, slažete li se? Pet najdivnijih "nuspojava" roditeljstva u kojima će se mnogi prepoznati

Mommy bag se prodaje na stranicama Childhomea po cijeni od 109,95 eura, odnosno oko 827 kuna. Kakve sve torbe su na raspolaganju provjerite u fotogaleriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju