Mlada pjevačka zvijezda Mia Negovetić u novoj kampanji zlatarnica ZAKS predstavlja anđeosku kolekciju zlatnog i srebrnog nakita - trenutno najpopularnijih darova u vrijeme pričesti, krizmi, vjenčanja i krštenja.

Kroz riječi pjesme „Moj anđeo si ti“ Mia je još jednom oduševila izvedbom i svojim prekrasnim glasom, prepoznatim i izvan granica Hrvatske, u samo četiri stiha uspjela dočarati važnost ljubavi, prijateljstva i uspomena trajne vrijednosti.

Naime, proljeće je vrijeme najintenzivnijeg darivanja zbog mnogih prigoda vezanih za kulturu i tradiciju naše zemlje, a upravo je nakit od plemenitih kovina – zlata i srebra – već stoljećima na vrhu liste najcjenjenijih poklona.Bilo da je riječ o rođendanima, važnim obljetnicama ili vjerskim prigodama, tradicionalno su pri kupnji dara najtraženiji sakralni motivi poput anđela i križića ili svjetovni u kojima dominiraju srca i leptirići“, poručuju iz zlatarnica Zaks

Stoga, posjetite najbliži ZAKS i odaberite dar iz nove kolekcije nakita. Budite i Vi nečiji anđeo jer darivanjem zlatnog i srebrnog nakita poklanjate trajnu vrijednost koja će se zadržati i kada vrijeme odmakne.

Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju. Proslaviti velike datume i emocije istih zabilježiti trajno - ne postoji ništa ljepše!

Zlatne trenutke svojih voljenih zadržite zauvijek.

Video pogledajte na linku: 

Više informacija potražite na www.zaks.hr

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju