Muglerove prozirne spiralne tajice nisu odjeća za vježbanje. Ne samo da je riječ o modelu koji razotkriva tijelo na odvažan način koji ne bi bio prigodan za fitness dvoranu, već i o dizajnerskom komadu koji dolazi s paprenom cijenom od 490 eura, odnosno oko 3700 kuna.

Umjesto uz sportske tenisice ovaj se model slavne francuske modne kuće najčešće kombinira s cipelama i sandalama s visokim potpeticama. Zbog svojeg zanimljivog spiralnog dizajna pretvara se u dominantan statement komad koji se sjajno može iskombinirati za večernji izlazak.

Kombinacija prozirnih i neprozirnih dijelova na Muglerovim tajicama razotkrivaju žensko tijelo na laskav način, a dizajnirane su tako da podignu, istaknu i oblikuju ženstvene adute.

Tajice su napravljene od kombinacije poliamida i elastana u Bugarskoj, a dostupne su u različitim bojama – i stupnjevima prozirnosti.

Pjevačica Iggy Azelea još je prošlog ljeta nosila Muglerove spiralne tajice u nešto čednijoj varijanti u ružičastoj, bijeloj i crnoj boji koja je razotkrivala minimalnu količinu kože pogledima. Sparila ih je, pak, s tube topom i visokim potpeticama.

Khloe Kardashian nedavno je prošetala nešto odvažniji model prozirnih tajica u bijeloj i crnoj boji te ih sparila s pripijenom dolčevitom i baršunastim čizmicama s visokom potpeticom.

Muglerove spiralne prozirne tajice obuhvaćaju i malen 3D logotip modne kuće na predjelu bokova. Dostupne su damama koje nose veličinu od konfekcijskog broja 34 do 44.

U ponudi se nalazi i kraća verzija spiralnih prozirnih tajica – biciklističke hlačice koje se mogu nabaviti po cijeni od 290 eura, odnosno oko 2200 kuna.

Slika nije dostupna Thierry Mugler: Pogledajte deset izdanja s crvenih tepiha koja se pamte

Koje sve dame vole Muglerove spiralne prozirne tajice i kakve sve modela možete izabrati, pogledajte u nastavku teksta i u našoj fotogaleriji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju