U svijetu kreativnih odjevnih predmeta koji mame osmijeh na lice svojom domišljatošću i duhovitim porukama jedno ime već godinama ima svoje sigurno mjesto – Mustra.

Romana Dujmić, Marijana Prgomet i Ivana Pamuković, koje sebe opisuju kao miks know-how-a ekonomije, prodaje, marketinga, oglašavanja, vizualnih komunikacija te produkt dizajna, znaju kako svojim proizvodom pogoditi u dušu i izmamiti osmijeh na lice. I to rade već šest godina.

Njihova zajednička nit vodilja je imati svoje dizajnirane visokokvalitetne proizvode koji se proizvode doma, u Hrvatskoj, a cijela "Mustra priča" počela je s omiljenim t-shirtima.

Odabrale smo bijeli t-shirt kao univerzalni odjevni predmet prepoznat kroz generacije stilova, koji se uvijek pojavljuje kao "must have" bilo da se radi o visokoj ili urbanoj modi. Tako je sve počelo, prisjetio se kreativni trojac početaka.

Danas u svom odjevnom asortimanu imaju muške i ženske t-shirte kao osnovni i stalni proizvod s nadopunama kroz sezone u vidu hoodica, sweat majica, haljina i tunika.

Nisu zaboravile ni na malene Mustrice za koje imaju dječju robu, od bodija za bebe do t-shirta i sweata za "velike" cure i dečke.

Nedavno smo ovu priču zaokružili sa dizajnerskim čarapama koje pričaju svoju priču, kao recimo "dvi live" te unisex torbama od čvrstog pamučnog platna, kažu djevojke i ponosno ističu kako odjevni asortiman šivaju u Hrvatskoj i to isključivo od visokokvalitetnog pamuka sa ECO i ISO certifikatima.

Početkom ove godine u ponudu su uvrstile i uokvirene postere za interijere s njihovim motivima, a sve što proizvode pronalazi svoj put do kupaca u Hrvatskoj, ali i u cijelom svijetu.

Mustra proizvode prodajemo globalno, putem web shopa, Facebook i Instagram platformi te nema zemlje u svijetu gdje nismo slali,
kažu djevojke koje na društvenim mrežama imaju preko 160 tisuća pratitelja.

Otkako brend postoji pa sve do danas, možemo se pohvaliti zaista velikom mrežom svakodnevnih pratitelja koji su postali vjerni kupci i još bitnije -prijatelji brenda.

Svakodnevno dobivamo poruke zadovoljstva kreativom i kvalitetom svojih proizvoda i dan danas smatramo da je to jednini pravi put za život i daljnji razvoj brenda, zaključile su djevojke.

Mali dio njihove ponude pogledajte u našoj galeriji, a više genijalnih komada za vaš ormar, ali i zidove i police, koji tako lako popravljaju raspoloženje potražite na njihovom Facebooku, Instagramu  i web shopu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju