Sjećate li se midi haljine na točkice iz Zare koja je u nekom trenutku postala toliko popularna da je dobila svoj Instagram profil? Zahvaljujući njoj dodatno je porasla popularnost midi haljina opuštenog kroja koje su zaslužne za odijevanje u roku od 30 sekundi.

Njihovoj popularnosti ne nazire se kraj, a nije teško shvatiti zašto je to tako.

Privlačnost ovih haljina leži, naime, u već spomenutoj lakoći odijevanja, odnosno kombiniranja. "Nabaci i kreni" je opis koji se koristi za ove modele koje izgledaju odlično uz tenisice, čizme i sve druge cipele. Preko njih možete odjenuti sako, baloner, kožnatu jaknu... Za koju god opciju da se odlučite nećete pogriješiti.

Slika nije dostupna Temelj svih stilova: Odjevni komadi koji će biti nosivi godinama

Shein, 35,50 eura Dva u jedan: Sedam baš krasnih haljina koje se mogu nositi i kao vjenčanice

Osim toga radi se, o kako smo već spomenuli, haljinama opuštenijeg kroja pa se ne morate brinuti je li vam haljina primjerice previše istaknula neki dio tijela. Dapače, ovakvi modeli idealni su za skrivanje sitnih "nesavršenosti".

Postoji cijeli niz interpretacija ovog trenda tako da ćete sigurno naći i haljinu za sebe koja će vas spasiti u (čestim) jutrima kada ne znate što odjenuti.

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 15 modela bijelih tenisica koje će se nositi ovo proljeće

Slika nije dostupna Jedva čekamo! 13 proljetnih balonera koje ćemo uskoro nositi svaki dan

Tu su pletene verzije, jednobojne haljine ili one s raznim uzorcima. Svima im je zajednička činjenica da će vam biti potrebno manje od minute vremena za slaganje i odijevanje cjelokupne kombinacije. Kada kombinaciji poželite dodati dozu ženstvenosti, remen oko struka može odraditi posao.

U našoj galeriji izdvojili smo 12 modela idealnih za brzinsko slaganje modnih kombinacija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju