Astrolozi kažu kako horoskopski znak itekako utječe na naš stil i način odijevanja. Po karakteristikama svakog znaka lako je pretpostaviti kakvi su im modni komadi najdraži. U nastavku pročitajte koje to modele ljetne obuće preporučuju za pojedini znak i provjerite jesu li zvijezde ovaj put pogodile.

1. OVAN

Pripadnice ovog znaka jednostavno ne mogu stajati na mjestu i uvijek su u žurbi. Inače su vjerne klasičnim tenisicama, a tijekom ljeta ih mogu zamijeniti laganijim modelima na navlačenje.

2. BIK

Udobno, ali efektno. To je idealna kombinacija za bikove, a pronaći će je u natikačama s platformom.

3. BLIZANCI

Sandale za kojima će se svi okrenuti omiljen su odabir blizanaca. Jarke boje, neobične potpetice, statement uzorci – što luđe, to bolje.

4. RAK

Račice bi najradije posvuda hodale u kućnim papučama, ali kako to nije moguće, onda će za ljetni izlazak biti idealne natikače sa slatkim detaljima poput cofleka.

5. LAV

Lavicama je komocija itekako važna, ali prioritetno je ipak da se njihova obuća ističe u gomili. Zlatne sandale ravnih potplata i netipičnog dizajna spoj su svega što lavice žele kad je u pitanju ljetna cipela.

6. DJEVICA

Praktično, klasično i udobno. To je sve što djevica treba tijekom svake sezone, uključujući i ljetnu. Lagane espadrile s umjerenom platformom savršen su odabir za nju.

7. VAGA

Dvije riječi – elegancija i luksuz. Samo najbolje štikle dolaze u obzir za ovaj sofisticirani horoskopski znak koji uživa u lijepoj i glamuroznoj obući.

8. ŠKORPION

Nitko ne nosi seksepilne modele cipela tako dobro kao vatrene škorpionke. Naravno, visoka potpetica je must have u njihovu slučaju.

9. STRIJELAC

Strijelac ne robuje trendovima i u svakom trenutku želi biti nesputan. Zato su za ovaj znak stvorene klasične natikače s dva remena.

10. JARAC

Dobre stare crne sandale s blok-potpeticom srednje visine udovoljit će potrebi jarčica da u svakom trenutku budu nenametljive i praktične.

11. VODENJAK

U svakom trenutku spremne za avanturu, pripadnice ovog znaka samo trebaju udobnu i čvrstu sandale koje će ih odvesti u novu pustolovinu.

12. RIBA

Našim najdražim sanjarkama sjajno će pristajati natikače u nekoj nježnoj nijansi s pokojim romantičnim detaljem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju