Uz pomoć svojih čitatelja, magazin GQ odabrao je najbolje odjevene slavne muškarce u 2021. godini. U polufinalu izbora našla su se tri glazbenika i jedan glumac - ASAP Rock, Lil Nas X, Tyler The Creator i Timothee Chalamet kojeg je GQ 2019. godine proglasio najbolje odjevenim.

U finalu su završili Tyler The Creator i ASAP Rocky, a čitatelji su odlučili kako titula najboljeg pripada Tyleru.

Ovaj 30-godišnji američki reper i producent iz Kalifornije od malih je nogu sanjao da će postati glazbenik. Sa sedam godina izrađivao je knjižice za svoje imaginarne albume, a s 14 godina sam je naučio svirati klavir.

Glazbom se profesionalno počeo baviti 2007. godine kada je osnovao alternativni hip hop kolektiv Odd Future koji neki glazbeni kritičari po važnosti i utjecaju na hip hop uspoređuju čak i s Wu-Tang Clanom.

Posljednjih godina Tyler plijeni pažnju i svojim eklektičnim stilom odijevanja kojeg je zapravo teško opisati. Malo je toga u njegovom konstanta.

Obožava eksperimentirati sa svim bojama i modnim dodacima, a jedan od odjevnih komada koje često nosi su prsluci.

Zavirite u galeriju, pogledajte kombinacije preostalih polufinalista, glasajte u anketi i recite nam je li Tyler zaslužio titulu ili je ona trebala pripasti nekom drugom.

Najbolje se odijeva...

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju