Nije tajna da pojedine odlike horoskopskog znaka (i podznaka) utječu i na naš stil odijevanja. U nastavku saznajte koji su to znakovi na glasu kao najbolje odjeveni.

 

BIK

Za pripadnice ovog znaka često se kaže da nema toga što ne mogu odjenuti. Imaju nepogrešiv osjećaj za modu te stav zahvaljujući kojem i najobičniji odjevni komadi na njima izgledaju sjajno. Vole kvalitetnu odjeću i spremni su uložiti u skuplje komade jer znaju da je to dugoročna investicija.

Modni horoskop: Koji je proljetni baloner idealan za vaš znak? OVAN - crveni baloner (Cole Haan) BIK - zeleni baloner (b.young) BLIZANCI - žuti baloner (Tommy Hilfiger) +9 RAK - bijeli baloner (Maison Margiela)

LAV

Lavice se ne boje biti najbolje odjevene žene u prostoriji. Ne treba im ni poseban razlog za nošenje glamuroznih ili čak teatralnih komada s kojih drugi ne mogu skinuti pogled. One jednostavno znaju nositi odjeću s kojom ostali ne žele riskirati, ali lavice su dokaz da se modni rizik itekako isplati. Vodi računa o kvaliteti materijala i važno joj je da njezina odjeća bude dobro krojena.

Pogledajte nove proljetne trendove za svoj horoskopski znak Louis Vuitton, proljeće/ljeto 2023. Ulla Johnson, proljeće/ljeto 2023. Sacai, proljeće/ljeto 2023. +9 Armani, proljeće/ljeto 2023.

VAGA

Kada je u pitanju moda, inače neodlučne vage vješto balansiraju između trendova i klasike. Vole odjeću koja je trenutno u modi, ali nipošto neće nositi komade koji se ne uklapaju u njihov osobni stil, bez obzira na to koliko oni bili popularni. Uglavnom su ljubiteljice klasičnih krojeva, ali vrlo su razigrane u odabiru materijala, boja i uzoraka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju