Proširene pore jedan su od najčešćih problema kože lica s kojima se susreću žene svih dobi, a uspješno će ga riješiti tekući puderi koji jednim potezom maksimalno smanjuju vidljivost neželjenih pora.

Chanel Vitalumière Aqua
Ultralagani puder koji pruža blistav izgled kože, a zahvaljujući izvanredno laganoj teksturi dovoljna je kapljica da bi koža bila vidljivo ujednačena, posvijetljena i zaštićena. Pigmenti high definition light omogućuju ravnomjeran rezultat šminkanja, dok hijaluronska kiselina zadržava u koži vlažnost i čuva njezinu elastičnost.

Vichy Dermablend
Korektivni tekući puder koji ostaje postojan i do 16 sati, a prekriva akne, crvenilo, ožiljke, tamne mrlje i krugove ispod očiju, uz maksimalno prirodan izgled bez stvaranja efekta maske. Pruža koži visok stupanj prekrivanja te savršeno ujednačava ten. Glicerin i biljna ulja pružaju koži maksimalnu ugodu, dok mineralni pigmenti pružaju visok stupanj prekrivanja.

Maybelline Fit Me! Matte+Poreless
Uz ovaj puder možete zaboraviti na začepljene pore i kožu isušenu od cjelodnevnog nošenja šminke. Puder za ujednačavanje tena s mat učinkom namijenjen je normalnoj i masnoj koži. Sadrži mikropuderaste čestice koje upijaju sjaj i smanjuju vidljivost pora.

Fenty Beauty Pro Filt’r Soft Matte Longwear Foundation
Izrazito pigmentiran tekući puder uz koji možete zaboraviti na mastan sjaj, a puder je otporan i na znoj, što ga čini superpostojanim. Poseban je po tome što sadrži ekstrakte voća koji pomažu u hidrataciji i njezi kože tijekom čitavog dana. Jedan je od najboljih pudera za mješovitu kožu jer ne prekriva samo izražajnije pore već i bore i tamne mrlje.

Clinique Superbalanced Silk Makeup
Vrlo lagani tekući puder na bazi svile sa zaštitnim faktorom 15 koji pruža umjereno do potpuno prekrivanje. Matira i hidratizira područja lica prema potrebi tijekom cijelog dana te ostavlja baršunasto mat izgled kože besprijekorno brišući pore.

Slika nije dostupna Nismo mogli tražiti više! Make-up kolekcija inspirirana serijom "Prijatelji"

Max Factor Facefinity
Kompaktni puder sa zaštitnim faktorom 20 koji ujednačava ten i prekriva sve nepravilnosti. Pogodan je za sve tipove kože lica. Lijepo matira kožu bez osjećaja težine.

Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation
Tekući puder namijenjen masnoj, normalnoj i mješovitoj koži savršeno ujednačava i matira ten te prekriva sve nepravilnosti, uz minimaliziranje pora i zaglađivanje površine kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju