U Los Angelesu je održana 63. dodjela glazbene nagrade Grammy. Neke od trenutačno najvećih glazbenih zvijezdi izvodile su svoje hitove na čak četiri pozornice u losanđeleskom Convention Centru. Ceremonija se trebala održati 31. siječnja, ali Američka akademija za diskografsku umjetnost i znanost odgodila ju je do sredine ožujka zbog epidemioloških razloga.

Za razliku od Oscara koji su uz Met Galu jedno od najvažnijih modnih događanja u godini i obično rezultiraju sjajnim modnim izdanjima za pamćenje, nakon Grammyja obično dobijemo više loših nego dobrih kombinacija.

Tako je bilo i ove godine. Iako je tradicionalni modni šušur ipak izostao s obzirom na to da je na dodjeli bilo znatno manje prisutnih izvođača, kritičari su ipak uspjeli izdvojiti dame koje se nisu proslavile prilikom odabira svojih odjevnih kombinacija.

Među njima je i Miranda Lambert, koja je osvojila nagradu za najbolji country-album.

Izgledat ću uglađeno i seksi. Imam seksi haljinu i jako zgodnog muža koji ima lijepo odijelo tako da ćemo dobro izgledati. Ja nisam tip za princezaste haljine, izjavila je Miranda tjedan dana prije dodjele kada su je u jednom intervjuu pitali što će odjenuti za Grammyje.

Na dodjeli se naposljetku pojavila u srebrnoj haljini s visokim prorezom i dubokim dekolteom koja nije oduševila kritičare. Šljokičasta haljina bila je ukrašena motivom nota i violinskog ključa, a Miranda ju je kombinirala s crnim štiklama s platformom.

Za nastup se presvukla u srebrnu mini haljinu s prozirnim detaljima, ali ni tim odabirom nije oduševila.

Zavirite u galeriju, pogledajte koje su se još dame našle na popisu najgore odjevenih na 63. dodjeli Grammyja, a onda glasajte u našoj anketi i odaberite koje je izdanje uistinu zaslužilo titulu najlošijeg.

Najgoru kombinaciju imala je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju