U londonskoj O2 Areni održana je dodjela najvažnije britanske glazbene nagrade Brit Awards. S obzirom na to da se na prste dvije ruke mogu nabrojiti dodjele koje nisu otkazane zbog pandemije, ljubitelje modnog šušura koji prate takva događanja razveselilo je sinoćnje događanje.

Dodjeli su se veselili i modni kritičari, koji danas skupljaju dojmove te slažu liste najbolje i najgore odjevenih sudionika ovogodišnjih Brit Awardsa.

Ova dodjela zapravo nikad nije bila sinonim za eleganciju i vrhunska modna izdanja. Upravo suprotno, na njoj smo češće mogli vidjeti pomalo začuđujuće kombinacije ili pak vrlo provokativna izdanja koja su balansirala na granici dobrog ukusa.

Britanci su među najgore odjevene dame na ovogodišnjoj dodjeli smjestili 25-godišnju pjevačicu Mabel, koja je na crveni tepih stigla u haljini brenda Tony Ward. Kreacija u neonskoj nijansi zelene boje ukrašena cirkonima s visokim prorezom i izrezima na trbuhu i leđima nije ostavila dobar dojam na modne znalce.

Gdje je nestala elegancija?, komentirali su i korisnici Instagrama.

Mabel je haljinu spojila sa sandalama u istoj nijansi i tako zacementirala svoje mjesto na popisu najlošijih kombinacija s Brit Awardsa. Zavirite u našu galeriju i provjerite tko se još našao na njemu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju