Kada su u pitanju kreacije s oskarovskog crvenog tepiha, svake godine na dodjeli se neka boja istakne kao najpopularnija. Međutim, na 93. Oscarima koji su se održali u Los Angelesu to se nije dogodilo.

Vladavinu jedne boje zamijenila je vladavina šarenila. Naime, mnogi uzvanici odlučili su se za kreacije u vrlo kričavim nijansama koje su zapravo netipične za Oscare.

Zendaya je pokorila crveni tepih u žutoj haljini modne kuće Valentino. Ovu kreaciju po mjeri za nju je radio kreativni direktor Valentina, Pierpaolo Piccioli. Izrada haljine od prekrasnog žutog šifona koja nosi ime Force de Beauté (snaga ljepote) trajala je 300 sati.

Slika nije dostupna Halle Berry: Haljina s dodjele Oscara koja je zasjenila čak i novu frizuru ljepotice

Glumac, književnik i redatelj Colman Domingo pobrinuo se za najkričaviji moment na dodjeli. Colman je nosio odijelo modne kuće Versace u hot pink nijansi.

Njegov sako ukrašen s 4500 Swarovski kristala i šljokicama izrađivao se 150 sati u ateljeu talijanske modne kuće. Colman je oduševio kritičare tim odvažnim i netipičnim izdanjem koje je pomaklo granice muške mode na Oscarima i osvježilo crveni tepih.

Zavirite u galeriju i provjerite koje su još nijanse vladale na 93. dodjeli Oscara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju