S obzirom na to da je 2020. godina na izmaku, pravo je vrijeme da rezimiramo i modne trendove koji su u proteklih 12 mjeseci vladali ponudom modnih brendova. Naravno, i ormarima trendseterica. Kada su u pitanju cipele, posebno se istaknulo pet modela koje smo često viđali u street style izdanjima.

Mokasine

Trend nošenja udobne obuće iz 2020. godine nastavio se i u 2021. godini. Jednima nezamjenjive, drugima nimalo drage - mokasine su jedan od onih polarizirajućih modela cipela koje ili volite ili mrzite. Jedno je sigurno, gotovo da nema udobnijih klasičnih cipela za cjelodnevno nošenje.

Cipele s mačjom potpeticom

Baš kao i u slučaju mokasina, modeli cipela s minijaturnom potpeticom nešto su oko čega nikad nećemo usuglasiti mišljenja. Niske žene i dalje preferiraju visoke potpetice, ali one visoke rado se prepuštaju ovom trendu.

Retro tenisice

Nakon podulje vladavine poprilično futurističkih modela, ova godina donijela nam je povratak tenisica retro dizajna. Na sveopće oduševljenje ljubitelja klasičnih sportskih tenisica.

Kaubojske čizme

Bez obzira na to radi li se o gležnjačama ili visokim modelima, čizme inspirirane kaubojskim modelima ove godine nigdje niste mogli zaobići.

Sandale s remenčićima

Strappy modeli obilježili su kraj proljetne i ljetnu sezonu. Sandale s remenčićima možda nisu najpraktičnije ako vam je prioritet sigurnost stopala, ali toliko su efektne.

Najbolje su mi...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju