Monica Bellucci nalazi se na odmoru u Grčkoj. Destinacija talijanske dive trenutno je grčki otok Paros na kojem uživa u društvu prijatelja.

Kako i priliči opuštenom ljetnom odmoru, odjevne kombinacije u kojima obilazi otok te odlazi na kupanje ili u restorane vrlo su ležerne.

Već smo je imali prilike vidjeti u pomalo romantičnoj haljini s točkastim uzorkom, a sada je pokazala da je u kofer spakirala i najpoželjniji ovoljetni model.

To je haljina s tropskim uzorkom čiju su popularnost najavili naši susjedi Talijani najavili 2019. godine na Milanskom tjednu mode.

Slika nije dostupna Pokleknula je! Model obuće koji Monica Bellucci godinama izbjegava

Slika nije dostupna Monica Bellucci: Prozirni top koji se (ne) može nositi bez sakoa

Modna kuća Versace najavila je popularnost tropskog uzorka u velikom stilu - poslavši niz pistu neponovljivu Jennifer Lopez u novoj verziji slavne haljine s dodjele Grammyja 2000. godine.

Tropski uzorak preplavio je njihovu kolekciju za proljeće/ljeto 2020. godine, baš kao i kolekciju modne kuće Dolce & Gabbana za istu sezonu.

Nije mu odoljela ni predivna Monica koja je uz svoju dugačku lepršavu haljinu ukrašenu tropskim motivima nosila natikače s platformom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju