Nataša Janjić nedavno se vratila na kazališne daske. Prekinula je porodiljni dopust zbog uloge barunice Castelli u predstavi "Gospoda Glembajevi" u zagrebačkom kazalištu Gavella.

Povratak na posao donosi mnogo obveza pa glumica svaki slobodni trenutak provodi sa svojim sinom Tonijem, kojeg je rodila u veljači prošle godine.

"Nek' nam potraje ovo zubato sunce, nama je lijepo", napisala je Nataša uz fotografiju nastalu tijekom šetnje sa sinčićem.

Prelijepa mama zabundala se u sjajan "teddy" kaput crne boje, a za topla stopala pobrinule su se čizmice australskog brenda UGG.

 

Otkako su postale popularne, o njima se mnogo raspravlja. Jednima su lijepe, drugima se nimalo ne sviđaju, a mnogi smatraju kako zbog ravnih potplata nisu ni baš dobre za noge i kralježnicu.

Međutim, jednu kvalitetu nitko im ne može osporiti - uistinu imaju toplu unutrašnjost i zbog toga odlično griju. Zato ih posebno vole zimogrozne dame.

Volite li UGG čizmice?

glasova:

S obzirom na to da su napravljene od brušene kože zbog kiše ili snijega, mogu promijeniti boju, pa je taj tip čizmica kao stvoren za nošenje tijekom suhih zimskih dana.

U galeriji pogledajte koje još poznate dame nose te čizme i kakve modele biraju.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju