Još nismo ni službeno zakoračili u zimu, a svijet mode već se okreće prema proljeću. Tako je i Victoria Beckham svojim obožavateljima predstavila pred-proljetnu kolekciju za 2021. godinu.

Zabavna je, puna duha, razigranih tekstura, sjajnog trapera i snažnih posveta glamuru sedamdesetih. Vrlo je nosiva i dovoljno svečana. Nadam se da ćete je voljeti onoliko koliko je ja volim, napisala je dizajnerica na svom službenom profilu na Instagramu.

Tamo je s obožavateljima podijelila i svoje omiljene komade iz nove kolekcije. Među njima se našao efektni pleteni pulover s prugama u devet različitih boja, ali i nezaobilazne traperice.

I prije nego što je postala dizajnerica, Victoria je obožavala nositi dugačke traperice koje sežu sve do poda pa ne čudi da je i u svoju kolekciju uvrstila takav model.

Upravo su ove ekstra druge traperice trapez kroja njezin osobni favorit iz kolekcije. Model visokog struka u potpunosti je napravljen od pamuka, ima upečatljive džepove u kontrastnoj nijansi i krojem definitivno zaziva razdoblje 70-ih kada su trapezice bile na vrhuncu popularnosti.

Međutim, neki korisnici Instagrama odmah su dizajnerici uputili kritike zbog traperica Prvo su prokomentirali cijenu nazvavši je smiješnom. Naime, prodaju se po cijeni od 4250 kuna.

Nije im se svidio ni kroj modela tj. nogavice koje s vuku po podu. Ne odustaje od ovih hlača koje metu sve pred sobom. Ne sviđaju mi se, samo je jedan od negativnih komentara na račun omiljenih traperica Victorije Beckham.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju