Unatoč nespretnom kopčanju ženski bodi je već neko vrijeme važan dio street style kombinacija, ali i glamuroznih izdanja na crvenom tepihu.

Taj komad nalik na jednodijelni kupaći kostim sjajno se kombinira uz traperice, hlače i ležerne suknje, a može poslužiti i kod nošenja dizajnerskih „golih“ haljina te zaštititi određene dijelove tijela od znatiželjnih pogleda.

Slika nije dostupna 20 suknji iz novih kolekcija koje će osvojiti i najveće ljubiteljice hlača

Odobravaju ga i mnoge mame i bake jer „čuva leđa“ pa je posebno popularan u zimsko vrijeme. No, u posljednjih nekoliko godina dobio je i nova modificirana izdanja koja su podijelila žene na društvenim mrežama.

Sve popularniji su takozvani visoko rezani bodiji koji, baš kao i takvih kupaćih kostima vizualno produžuju noge, a koje se u javnosti obavezno nose uz traperice ili hlače predimenzioniranih nogavica.

Slika nije dostupna Od 65 kuna: 20 haljina iz novih kolekcija koje vizualno smanjuju struk

Iako znaju imati dugi rukav, a katkad su napravljeni od toplih rastezljivih materijala – razotkrivaju značajan dio kože na predjelu trbuha i leđa. I dok neke žene obožavaju taj kontrast između funkcionalnosti i izražavanja svojeg modnog stila druge nikad ne bi odjenule takav bodi.

Kojem taboru vi pripadate?

Nosite li visoko rezane bodije?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju