Održani su 78. Zlatni globusi, koje tradicionalno dodjeljuje Udruženje stranih holivudskih novinara. Dosad najneobičnija dodjela održala se na dvije lokacije. Amy Poehler vodila je dodjelu iz hotela Beverly Hilton u kojem se inače održava ceremonija, a Tina Fey iz njujorškog Rockefeller centra.

Zbog strogih epidemioloških mjera nije bilo publike u dvoranama, a izostala je i klasična gužva na crvenom tepihu. On je ove godine bio sveden isključivo na pojavljivanje prezentera koji su pozirali jedan po jedan.

Nominirani su dodjelu većinom pratili iz svojih domova, ali to ih nije spriječilo da nam pokažu svoja glamurozna izdanja na društvenim mrežama i u prijenosu.

Iako je u modnom smislu dodjela bila znatno skromnija i manje zanimljiva, nakon ceremonije počele su se stvarati liste najbolje i najgore odjevenih.

Na većini potonjih našle su se upravo voditeljice Tina Fey i Amy Poehler.

Iako je Tina dodjelu započela u sjajnoj kratkoj smoking-haljini, po mišljenju kritičara kiksala je prilikom presvlačenja u druge kombinacije.

Na popisu najgore odjevenih našla se i glumica Bryce Dallas Howard. Ona je za ovu prigodu odabrala haljinu brenda Temperley London koju je kombinirala sa salonkama modne kuće Alexander McQueen. Kritičari su zaključili kako šljokičasta haljina baš i nije laskala njezinoj figuri.

Zavirite u galeriju i pogledajte tko se još našao na listi najgore odjevenih slavnih dama na 78. dodjeli Zlatnih globusa, a onda u našoj anketi odaberite onu koja je po vašem mišljenju napravila najveći modni kiks.

Najgore odjevena dama na 78. dodjeli Zlatnih globusa je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju