Kraljica Letizia nedavno se pojavila na proslavi 60. rođendana jedne španjolske novinske agencije. Izgledala je fenomenalno kao i uvijek, no ono čime je ovoga puta privukla najviše pažnje bila je njezina nimalo očekivana frizura

 

Kraljica Letizia izgleda besprijekorno gdje god se pojavi. Na svečanoj večeri povodom proslave 60. rođendana jedne španjolske novinske agencije lijepa Letizia plijenila je pozornost svojim outfitom, no u prvom planu ovoga puta našao se neočekivani odabir frizure.

Kraljica Letizia ugodno je iznenadila odabirom frizure kakvu još nismo imali prilike vidjeti na njoj

Naime, dosad nismo imali prilike vidjeti ovakvu frizuru na kraljici. Riječ je o elegantnom konjskom repu koji je potom podijeljen u tri dijela, odnosno u tri "balončića" gumicama za kosu kako bi se stvorio dodatni volumen.

Ova frizura odlično je pristajala uz haljinu Nine Ricci iz najnovije kolekcije za jesen/zimu 2017./2018. godine. Prekrasna haljina sive boje ukrašena je sa svjetlucavim zvijezdama, dok su metalik torbica i štikle savršeno upotpunile kraljičin outfit.

Upravo kako bi što manje zasjenila prekrasnu haljinu koja je poput malog modnog remek-djela, Letizia je izabrala frizuru koja je dovoljno šik, ali jednako dobro odgovora i ležernijim izdanjima.

Pogledajte u galeriji kako su izgledali frizura i outfit prelijepe kraljice Letizie.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju