Anti-age favoriti s vidljivim učinkom na najproblematičnijim područjima

 Prvi pokazatelji starenja ne mogu se sakriti jer se pojavljuju upravo na licu. Posljedice na koje ne utječe prolaznost vremena nego uvjeti iz okoliša kao što su smog, izloženost UV zračenju, ali i umor i iscrpljenost, vrlo su brzo vidljivi i na području oko očiju. I dok ostatak tijela može izgledati mladoliko, određena mjesta poput vrata i dekoltea, pokazat će godine mnogo ranije od ostalih. Iako sasvim prirodna pojava, preuranjeno starenje svakako je proces koji pod svaku cijenu želimo odgoditi, a vidljive znakove maksimalno smanjiti. U borbi protiv neželjenih linija na licu danas nailazimo na beskrajne mogućnosti, a mi vam u nastavku donosimo naše favorite branda NeoStrata čija će linija Skin Active potaknuti stvaranje kolagena i vratiti onaj željeni mladenački i zdravi sjaj kože na tri najproblematičnija područja.

NeoStrata njega kože utemeljena je na najnovijim znanstvenim spoznajama i kliničkim dokazima, a napredna Skin Active anti-ageing linija ciljano djeluje na sve znakove starenja kože primjenjujući najmoderniju tehnologiju. Snažne SynerG formule stimuliraju obnovu stanica, poboljšavaju tonus kože, potiču sintezu kolagena i štite od oksidativnih oštećenja čime se linije i bore zaglađuju iznutra prema van, a koža izgleda zdravije, čvršće i mlađe.

LICE

NeoStrata SKIN ACTIVE REPAIR MATRIX SUPPORT SPF 30 (397,77 kn) dnevna krema s faktorom 30, koja sadrži snažne anti-age sastojke i vrlo učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Ujedinjena snaga retinola i Neoglucosamina® stimulira sintezu kolagena i hijaluronske kiseline te osigurava hidratiziranu kožu bez linija i bora.

PODRUČJE OKO OČIJU

NeoStrata SKIN ACTIVE REPAIR INTENSIVE EYE THERAPY (397,77 kn) je jedinstvena formula koja obnavlja osjetljivo područje oko očiju čineći ga mlađim i ljepšim. Peptidi i patentirani NeoGlucosamine® potiču pojačanu sintezu kolagena i učvršćuju kožu koja postaje zategnutija, bore zaglađene, a otečenost i podbuhlost umanjena.

VRAT

NeoStrata SKIN ACTIVE TRIPLE FIRMING NECK CREAM (372,21 kn) antiage krema za vrat vješto balansira potrebe osjetljivog područja i snažno djeluje pomoću kompleksa tri aktivna sastojka. NeoGlukozamin, NeoCitriate i Pro-Amino Acid djeluju zajedno kako bi učvrstili izgled opuštene kože kao i pojavu vidljivih dubokih linija i neujednačene pigmentacije.

NeoStrata proizvodi dostupni su u ljekarnama po preporučenim cijenama, a više informacija potražite na www.visk.hr

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju