Granica između odjeće za po doma i za van postala je tanja u doba pandemije. Kako više vremena provodimo kod kuće, tako su i udobni, ležerniji odjevni komadi prevladali našom garderobom, nosivi i po kući i vani.

Rastezljive traperice svakako spadaju među univerzalne artikle odjeće za koje bi u ormaru uvijek trebalo biti mjesta. Još kad u svom sastavu imaju liocelna vlakna ili viskozu, možete biti sigurni da je riječ o trapericama koje su vrlo udobne za nošenje, mekane i kvalitetne.

Upravo smo takve modele traperica potražili u trgovinama, a uvjet je bio i da imaju tri posto ili više udjela elastina kako bi bile što više rastezljive. Komforne poput tajica, izabrane traperice dolaze u raznim bojama, od najsvjetlije sive preko indigo plave do crne te u različitim konfekcijskim veličinama koje odgovaraju i putenijim i sitnijim ženskim figurama.

Slika nije dostupna Najtoplije trenirke: 12 modela za zimogrozne već od 158 kuna

Slika nije dostupna Šlapaste čizmice: Deset slatkih modela za odlazak do dućana, šetnju i posao

Nosite ih uz ravne čizme niske ili visoke, buce, gležnjače, štikle ili - uz papuče, za po doma. Nema toga uz što se rastezljive skinny traperice ne mogu nositi.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 12 modela traperica udobnih poput tajica cjenovnog ranga od 83,90 do 875 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju