I dok se većina kopnene Hrvatske jučer okupala u kiši, sretnici koji ljetuju na udaljenijim otocima uživali su u suncu i kupali se u moru. Među njima je i naša glazbena diva Vanna.

Pjevačica uživa u ljepotama hrvatske obale i prepušta se malim morskim radostima.

Ništa fensi za odjenuti, ali nije me briga, napisala je Vanna uz fotografiju koju je objavila na svom službenom profilu na Instagramu.

I ona dobro zna da nam za ljetne aktivnosti ne treba nikakva posebna odjeća osim udobnih komada. Na ljetovanju glamur pada u drugi plan, a prioritet nam postaje udobnost pa je tako Vanna pozirala u jednostavnoj pamučnoj haljini mini kroja.

Slika nije dostupna Vanna: Kombinezon za isticanje fit figure u kojem je nemoguće ostati nezamijećen

Pamučni modeli pravi su must have svake ljetne sezone zahvaljujući svojoj prozračnosti. Tijekom ljeta koža najlakše diše u komadima napravljenim od pamučnih i lanenih materijala pa ne čudi što su upravo oni najpopularniji i nemaju konkurenciju među ljudima koji cijene udobnost.

Vanna je odabrala prugastu haljinu u plavoj i bijeloj boji. Ovaj model savršeno se stopio s prekrasnim jadranskim plavetnilom koje je poslužilo kao najbolja kulisa za foto uspomenu s godišnjeg odmora.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju