Čitava plejada filmskih, televizijskih i glazbenih zvijezda okupila se na gala svečanosti povodom otvorenja muzeja Academy Museum of Motion Pictures posvećenom povijesti, znanosti i kulturnom utjecaju filmske industrije. To je prvi muzej te vrste u SAD-u, a izgradila ga je Akademija filmskih umjetnosti i znanosti.

Među uzvanicima na svečanosti održanoj u Los Angelesu bila je i Eva Longoria, koja se na crvenom, odnosno zelenom tepihu pojavila u vrlo zanosnom izdanju kojim je očarala mnoge. Glumica je blistala u kreaciji s potpisom brazilskog dizajnera Vitora Zerbinatoa uz koju je nosila viseće naušnice dizajnera luksuznog nakita Davida Webba.

Baršunasta haljina vrhunskog je dizajna s dubokim dekolteom i sirena kroja koji 46-godišnjoj zvijezdi pristaje besprijekorno. Uz senzualno rezani dekolte tu su i vrlo tanke naramenice te satenska vrpca oko struka koja dodatno ističe figuru pješčanog sata. Haljina sa stražnje strane ima patentni zatvarač u zlatnoj boji. Mnogi su se složili da je Eva Longoria vladala "crvenim" tepihom na otvorenju Akademijina muzeja u Los Angelesu, udijelivši joj brojne komplimente.

Možeš li izgledati ljepše?

Nikada nisi tako blistala!

S godinama sve ljepša i ljepša, neki su od komentara Evinih obožavatelja.

Uz svoje fotografije s crvenog tepiha, glumica je na Instagramu podijelila i komentar o važnosti otvorenja takvog muzeja.

Slika nije dostupna Eva Longoria: Suknja koja slavi žensku putenost, a uz crop-top izgleda – top

Sinoćnje događanje dugo je iščekivano nakon toliko godina mukotrpnog rada! Važno je da imamo muzej posvećen iskazivanju časti umjetnosti stvaranja filmova i utjecaju koji ima na društvo. Pričanje priča sastavni je dio stvaranja filmova i ova institucija osigurava da se sve priče ispričaju i slave, napisala je Longoria. Akademijin muzej filma za javnost se otvara 30. rujna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju