Nina Badrić provodi ljeto u svojoj vikendici u Jelsi na Hvaru, a na svojem Instagramu rado dijeli fotografije kao inspiraciju za modne igre.

Podijelila je i fotografiju iz trgovine voćem i povrćem u koju je otišla u jednostavnom, ali vrlo efektnom izdanju sastavljenom od mini haljine s volanima.

I dok su obožavatelji hrvatske pjevačice komplimentirali njezin ljetni izgled i fit figuru u crvenoj kreaciji dugih rukava koja je igrala savršeni kontrast preplanuloj puti, nekolicina je pogled skrenula na cijene proizvoda oko nje.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Torba "pobjednica" kakvu vole nositi brojne Hrvatice

Ljutika po 50 kuna? Od čega li je, gdje to raste, zapitali su se šokirani korisnici društvenih mreža, dok je jedna dama zaključila da je Nina prezgodna, a ljutika preskupa.

Nina je crvenu mini haljinu sparila s natikačama ravnih potplata i otvorenih prstiju, a cijelu kombinaciju zaokružila crnim sunčanim naočalama te s nekoliko decentnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te pronašli nekoliko modela mini haljina po uzoru na Ninu Badrić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju