Nina Badrić Instagram koristi i kao modnu platformu na kojoj pokazuje modna izdanja, koja i nama mogu biti lijepa inspiracija za slaganje vlastitih odjevnih kombinacija. Za stajling koji je pokazala na novoj fotografiji pjevačica je dobila brojne pohvale i komplimente.

Zanimljivi šik stajling u bojama i uzorcima iz kojeg se vidi da je proljeće jako blizu Nina Badrić složila je od bijelih hlača s tankim crnim linijama koje čine kockasti uzorak, a na njih je odjenula bijeli top s V-izrezom te strukirani sako tamnije bež nijanse prošaran sitnim crvenim dezenom te s većim džepovima.

Još malo boje pjevačica je dodala kaputom u divnoj nijansi ljubičaste boje kakvoj se, čim stigne proljeće, rado vraćamo. Takva svijetla nijansa ljubičaste idealna je za kombiniranje s drugim bojama, bilo onim neutralnijim ili jačim, poput crvene.

Slika nije dostupna Nina Badrić: Opasne čizme s iglenom potpeticom koje izgledaju mrak uz minicu i uske hlače

Slika nije dostupna Nina Badrić: Tako obična kombinacija koja izdužuje noge i stanjuje figuru

Za još malo luksuza Nina je stajlingu dodala torbu u bež tonu s bijelom ručkom i zlatnim metalnim kopčama modne kuće Louis Vuitton, a oči je od zimskog sunca zaštitila svijetlim sunčanim naočalama okruglih okvira u retro stilu.

Inspirirani stilom Nine Badrić u trgovinama smo potražili kapute u ljubičastim nijansama, a pet izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju