Na zagrebačkom Jarunu održan je tribute Miri Vidoviću. Jedan od najboljih hrvatskih glazbenih producenata i vlasnik kultnog studija Morris preminuo je 2020. godine, a njegov prerani odlazak rastužio je cijelu domaću glazbenu scenu.

Njegovi prijatelji, kolege i suradnici okupili su se na svirci organiziranoj u njegovu čast, a među njima je bila i Nina Badrić.

Tribute to Miro Vidović… Opet nas je sve okupio kao i uvijek. Nezaboravna vremena, najljepša sjećanja i Preradovićeva. Legendarni albumi, pjesme, ljudi i suradnje koje su neponovljive, napisala je Nina na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira s Ivanom Husar i Filipom Iveljom, poznatijim pod umjetničkim imenom Phat Phillie.

Nina je za ovu prigodu odjenula efektnu odjevnu kombinaciju. Nosila je hlače i sako iz starije kolekcije komercijalnog modnog brenda Zara s jednim od najupečatljivijih životinjskih uzoraka.

U pitanju je zmijski uzorak koji je definitivno stvoren samo za najodvažnije dame. Kada ga nosite, ne možete ostati neprimijećeni, pogotovo u ovakvom slučaju kad on dominira cijelom odjevnom kombinacijom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju