Sandale u boji kože vizualno produžuju noge i cijelu figuru bez obzira na visinu potpetice. Ne čudi stoga što su svako ljeto među najpopularnijim modelima kod žena svih generacija. Njihovoj čari ne može odoljeti niti Nina Badrić.

Nina Badrić ovoga ljeta uživa u atraktivnom nude modelu sandala ravnih potplata sa zlatnim remenčićima koje se sjajno sparuju s mini suknjama i haljinama, a posebno dobro izgledaju na preplanuloj puti.

Slika nije dostupna Badić za sva vremena: Nina Badrić u modelu koji nikad neće imati konkurenciju

Točnije, nosi trendovski četvrtasti model sandala od umjetne kože iz Asosa koji se može vezati na različite načine te prilagođavati različitim izdanjima. Hrvatska pjevačica bira ovaj model za raznovrsne prilike – za ležerne šetnje gradom, odlazak na večeru, ali i održavanje koncerta.

Na svojem Instagram profilu podijelila je fotografije iz eko sela Herceg u Bosni i Hercegovini koji razgledala neposredno uoči koncerta u Međugorju. Na fotografijama nosi upravo zlatne sandale, a sparila ih je s midi haljinom na kopčanje predimenzioniranih naramenica.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko sličnih modela sandala po uzoru na Ninu Badrić. Kako hrvatska pjevačica, pak, kombinira omiljeni par sandala ovoga ljeta, pogledajte u nastavku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju