Nina Badrić jučer je krenula na dalek put, a povod je kratka američka turneja na kojoj će, uz nju, nastupati i Petar Grašo.

Prvo ih 19. prosinca očekuje koncert u New Yorku, zatim 20. prosinca nastupaju u Chicagu, a potom 21. prosinca odlaze u Toronto.

Nina se prije polaska fotografirala u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb i pritom pokazala da joj je prilikom putovanja najvažnija udobnost.

Brojne svjetske zvijezde čak i za let avionom biraju pomalo neobične odjevne kombinacije u kojima dominiraju štikle i glamurozni odjevni komadi, ali Nina je za svoj let odabrala maksimalno udobnu kombinaciju sastavljenu od sportskih odjevnih komada i tenisica, u kojoj se tijekom putovanja sigurno osjećala ugodno i opušteno.

Ležerno izdanje primjereno za ovakvu prigodu zaokružila je dugačkom crnom "puffer" jaknom.

Volite li zimske jakne s punjenjem?

glasova:

Ovakvi modeli s toplim punjenjem godinama su apsolutni zimski broj 1 kada su u pitanju jakne i jednostavno nemaju konkurenciju. Nijedan drugi model zimske jakne još uvijek im se nije približio po pitanju potražnje, a sudeći po trenutnim street style kombinacijama na ulicama naših gradova - njihovoj popularnosti i dalje se ne nazire kraj.

U galeriji pogledajte nekoliko modela jakni po uzoru na Ninu Badrić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju