U hladnijim mjesecima tekući puderi nezaobilazni su u mnogim kozmetičkim torbicama, naročito oni koji hidratiziraju i njeguju kožu. Izdvojili smo deset njegujućih tekućih pudera koji ujedno i dobro prekrivaju i ujednačuju ten, idealnih za jesen i zimu.

Essence cosmetics Fresh & Fit tekući puder, 39,90 kn
Lagani tekući puder njeguje kožu s dodatkom vode od brusnice te vitaminskim kompleksom vitamina E, B5 i niacinamida. Osigurava njegu i boju u jednom s prirodnim finišem postojanim do 12 sati. Tekstura pudera djeluje svježe i lagano, a ten ostavlja blistavim i glatkim dajući prirodni završetak s finim pigmentima koji reflektiraju svjetlost.

Nivea Cellular 3u1 Care & Color njegujući puder, 106,90 kn
Visokokvalitetni pigmenti boje nježno se stapaju s tonom kože te prikrivaju nesavršenosti. Nemasna formula pruža koži hidraciju tijekom 12 sati, a puder je obogaćen i hijaluronskom kiselinom te vidljivo smanjuje fine linije i bore. Pigmenti visoke kvalitete nježno se stapaju s tenom, prikrivajući crvenilo i manje nepravilnosti. Formula bez parfema pogodna je za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu.

Chanel Ultra le Teint Ultrawear All-Day Comfort Flawless tekući puder, 392 kn
Puder za potpuno prekrivanje osigurava postojanost do 24 sata s nježnim mat finišem. Lagana tekstura besprijekorno se stapa s kožom za cjelodnevni osjećaj ugode i ten savršenog izgleda. Tekuća formula omogućava laganije ili jače prekrivanje te traje u raznim vanjskim uvjetima. Obogaćen puderom Luminous Perfection za posebnu mekoću, prikriva vidljive nesavršenosti te daje sjaj za izgled glatke, ujednačene kože.

Slika nije dostupna 10 crvenih ruževa iz novih kolekcija koji će se nositi u narednim mjesecima

Catrice All Matt Plus Shine Control tekući puder, 52,90 kn
Poboljšana, posebno za kožu ugodna tekstura veganskog pudera ne sadrži mineralna ulja, mikroplastične čestice ili parabene te ne sadrži ulja i alkohol. To ga čini idealnim za masnu kožu i kožu sklonu nečistoćama. Osim što traje do 18 sati, matirajući puder sada ima i zaštitu od preslikavanja. Vitamin E štiti kožu od slobodnih radikala, a EvermatTM osigurava dugotrajan, mekan mat izgled.

Vichy MinéralBlend hidratantni puder, 158 kn
Hidratantni puder na bazi vode i lagane formule osigurava prirodan učinak prekrivanja. Puder je bogat priznatim kozmetičkim aktivnim sastojcima: Vichy vulkanskom vodom, hijaluronskom kiselinom prirodnog podrijetla i mineralnim pigmentima. Pri nanošenju se besprijekorno stapa s kožom i omogućava joj da diše tijekom cijeloga dana za 16-satnu blistavost. Dan za danom, stanje kože je poboljšano, a znakovi umora su smanjeni.

Libre Le Parfum (Yves Saint Laurent) Jesenski favoriti: Parfemi koje obožavamo čim stignu hladniji dani

Alverde Naturkosmetik Perfect Cover podloga i korektor, 34,90 kn
Zahvaljujući svojoj bogatoj teksturi s velikom moći prekrivanja može se primjenjivati kao korektor, ali i kao podloga za prekrivanje crvenila, nepravilnosti i podočnjaka. Svojim reflektirajućim mineralima te ekstraktima bambusa i marelice osvježava i ujednačava ten.

Armani Luminous Silk Foundation tekući puder, 439 kn
Inspiriran svilom koju su nosili kraljevi i vladari, ovaj puder savršeno sjeda na kožu ostavljajući svilenkasti izgled. To je lagani tekući puder kojim se postiže svjež i svilenkast izgled kože. Namijenjen za sve tipove kože, ovaj nagrađivani tekući puder formuliran je Mikro-fil tehnologijom, koja omogućuje laganu teksturu i iznimnu pigmentaciju za srednju, ali nadogradivu moć prekrivanja.

Lakovi za nokte u bojama koje se savršeno slažu s toplim pletivom Lijepi nokti i toplo pletivo savršen su spoj Essie Sweather Weather, 79,99 kn Dior, Wild Earth, 209 kn +7 Opi, Yank My Doodle, 99 kn

AvonTrue Power Stay podloga za lice, 79,90 kn
Podloga za lice lagane, prozračne formule postojana i do 24 sata te izgleda svježe. Ne razmazuje se i ne ostavlja tragove čak ni ispod maske.

L’Oréal Paris Infaillible 24 h Fresh Wear tekući puder, 106,90 kn
Tekući puder sa zaštitnim faktorom 25 i velikom snagom prekrivanja. Puder usavršava ten uz postojanost do 24 sata. Tehnologija kisika osigurava normalno disanje kože i daje joj baršunasto meki osjećaj bez efekta maske. Zahvaljujući formuli otpornoj na vodu i znojenje, puder se neće rastopiti te je idealan i za bavljenje sportom.

Max Factor Facefinity 3u1 tekući puder, 89,90 kn
Tekući puder koji osigurava savršeno prekrivanje uz mat efekt te traje cijeli dan. Tri profesionalna make-up alata spojena su u jednoj bočici – primer (podloga), tekući puder sa zaštitom od sunca SPF 20 i korektor. Puder je pogodan i za osjetljivu kožu te ne sadrži ulja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju