Emma Corrin već je pokazala da je ljubiteljica osebujnih boja, krojeva i stilova kada dolazi na crveni tepih uoči važnog događanja. Njezino posljednje izdanje – ono koje je odjenula za ovogodišnje Emmyje – izazvalo je podijeljene reakcije.

I dok modni stručnjaci pjevaju hvalospjeve modnom minimalizmu i odvažnim detaljima Emminog izdanja s ovogodišnjih Emmyja na kojem je nosila komade Miu Miu, obožavatelji glumice imaju sasvim drugo mišljenje.

Ovo je modni promašaj, Njezino najgore izdanje, a ja je volim, Izgleda poput lika iz serije „Sluškinjine priče“, samo su neki od komentara koji se šire po društvenim mrežama.

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina na crvenom tepihu s ovogodišnje dodjele nagrada Emmy

Emma Corrin je bila nominirana za najbolju glavnu glumicu u dramskoj seriji „Kruna“ za ulogu princeze Diane. Iako nije prisustvovala glavnim svečanostima u Los Angelesu, prošetala je crvenim tepihom ispred Soho Housea u Londonu gdje je upriličen britanski tulum povodom ove važne dodjele televizijskih nagrada.

Na crvenom tepihu pojavila se u vrlo jednostavnoj maksi haljini u nude nijansi talijanskog brenda Miu Miu koji je bio obogaćen detaljima iz njihove kolekcije za jesen / zimu 2021./2022. godine.

Uz predimenzioniranu haljinu ravnog kroja bez naramenica Emma je nosila duge rukavice u istoj nijansi. S obzirom da je imala model rukavica bez prstiju dugi crni nokti koji su provirivali iz njih izgledali su poput kandži.

Slika nije dostupna Catherine Zeta-Jones: Večernja haljina koja razotkriva noge kao najhrabrija minica

Na glavi je, pak, imala ženski šeširić na vezanje ispod brade – takozvani bonnet – koji je bio obvezan dio damske garderobe u 18. i 19. stoljeću, a ispod koje su se tek nazirali zalizani plavi uvojci.

Što vi kažete na izdanje Emme Corrin?

Što vi mislite o modnoj kombinaciji Emme Corrin s Emmyja?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju