Renee Zellweger opravdala je titulu najveće favoritkinje u kategoriji najbolje glavne glumice na 92. dodjeli Oscara.

Glumica je kući ponijela kipić za ulogu u biografskom filmu "Judy", u kojem glumi legendarnu holivudsku divu Judy Garland.

Renee već ima jednog Oscara - onog za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu "Cold Mountain" koji je osvojila 2004. godine, a može se pohvaliti još dvjema nominacijama u kategoriji najbolje glavne glumice za filmove "Chicago" i "Dnevnik Bridget Jones".

Renee se na crvenom tepihu dvorane Dolby pojavila u haljini modne kuće Armani koja na društvenim mrežama izaziva podijeljena mišljenja.

Slika nije dostupna 10 holivudskih dama koje su "fulale" s izborom haljine na Oscarima

Slika nije dostupna 10 najljepših haljina s crvenog tepiha ovogodišnjih Oscara

I dok jedni smatraju kako je uska bijela haljina na jedno rame ukrašena šljokicama bila savršen odabir, drugi misle kako je možda ipak malo previše jednostavna za pobjednicu.

Jedno je sigurno, Renee je uistinu izgledala sjajno u kreaciji koja je dodatno naglasila njezinu atletsku figuru te ujedno predstavila jedan od najvećih trendova na ovogodišnjoj dodjeli. U pitanju je bijela boja.

Renee nije jedina koja je za dodjelu odabrala bijelu haljinu, a kreacije u bijeloj boji dominirale su i na zabavama nakon Oscara. Sve ih razgledajte u našoj galeriji i provjerite kakve su modele odabrale druge poznate dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju